JUHANNUSKONFERENSSI 2014 - USKOA ELÄMÄÄN!

Juhannuskonferenssijuliste 1Juhannuskonferenssijuliste 2Juhannuskonferenssijuliste 3

Vuoden 2014 Juhannuskonferenssi järjestetään 18.–22.6.2014 teemalla Uskoa Elämään! Teema liittyy myös kristittyjen yhteiseen Maailmankatsomukset puntarissa -kampanjaan keväällä 2014. Helluntaiseurakuntien kesäjuhlaan Keuruulle odotetaan jälleen noin 30 000 vierailijaa.

Konferenssi alkaa juhannusviikon keskiviikkoiltana, jolloin puhuu Euroopan helluntaiyhteisön (PEF) suomalainen puheenjohtaja Arto Hämäläinen. PEF koostuu yli 50 kansallisesta helluntailiikkeestä ympäri Eurooppaa ja edustaa noin 6 miljoonaa helluntaikristittyä. YK:n ja EU:n tavoin PEF on julistanut vuoden 2014 perhevuodeksi, tavoitteenaan korostaa kristillisen perhekäsityksen merkitystä.

Tapahtuman sisältö on monipuolinen. Lasse Heikkilän Tunturimessu tarjoaa vaikuttavan elämyksen torstaina keskiyön aikaan. Kristillistä romanilähetystyötä tekevä Elämä ja Valo ry viettää konferenssissa 50-vuotisjuhlaansa perjantaina. Raamattutunneilla ja keskustelufoorumilla pureudutaan tapahtuman teemaan eri näkökulmista kuten "Uskoa epäuskon ja pelkojen keskellä", "Usko ja tiede" sekä "Uskoa arvoihin".

Musiikillinen panostus on myös kattava. Uutuutena konferenssissa järjestetään Kids Gospel -laulukilpailun semifinaali, josta neljä laulajaa pääsee heinäkuussa Iso Soitto -festivaalin finaaliin. Juhannusaatto huipentuu megakonserttiin, jossa esiintyy Israel Houghton Yhdysvalloista.

Israel Houghton on moninkertainen Grammy-palkittu laulaja, muusikko ja ylistyksenjohtaja, joka tunnetaan ainutlaatuisesta tavastaan yhdistellä myös eri musiikkityylejä kuten jazzia ja gospelrockia. Houghtonin 14-henkinen New Breed -ryhmä vierailee samalla matkalla myös Ruotsin helluntailiikkeen konferenssissa.

Konferensissa on monipuolista ohjelmaa myös lapsille ja nuorille, kuten lastenteltan omat tapahtumat, Ylistys- ja teemateltan seurakuntakoulut varhaisnuorille sekä pääteltan myöhäisiltojen nuorisojuhlat. Konferenssi päättyy sunnuntaina suureen esirukoustapahtumaan klo 11 ja ehtoollisjuhlaan klo 14.

Juhannuskonferenssissa palvelee noin 2000 vapaaehtoisen joukko. Ison Kirjan 60 hehtaarin alueelle odotetaan noin 1500 asuntovaunua, muutama tuhat pikkutelttaa sekä päivittäin keskimäärin 2000 henkilöautoa. Radio Gospel välittää konferenssin ohjelmaa lähialueella taajuudessa 95,7 MHz. Internetin välityksellä tapahtumassa arvioidaan olevan myös tuhansia nettikävijöitä.

Lämpimästi tervetuloa keskikesän kohokohtaan - Juhannuskonferenssiin!

Käy tykkäämässä konferenssista myös Facebookissa.

 

 

 TIMELAPSE KONFERENSSISTA 12-27.6.2013